Bedste høreapparater på markedet

Det er virkelig generende, hvis man oplever problemer med hørelsen. Det kan være svært at
følge med i en samtale i sociale sammenhænge eller orientere sig i trafikken og byen. 

Oplever du, eller en af dine nærmeste, problemer med hørelsen? Så kan det virkelig gøre en forskel at få lyden tilbage med et høreapparat. 

​Prisvindende høreapparater

Hos Din Kørende Høreklinik forhandler jeg et stort udvalg af høreapparater. Jeg har blandt andet de prisvindende Oticon høreapparater, der garanterer klar og nuanceret lyd uanset omgivelserne.

Du, eller en af dine nærmeste, har gået på kompromis med hørelsen i en periode, og derfor sørger jeg for, at den periode slutter nu. Jeg forhandler de bedste mærker på markedet, så lyden igen bliver klar og tydelig. Det er følgende producenter :

  • ​Oticon
  • Phonak
  • Widex
  • Sivantos (Siemens)

OBS! Ønsker du flere funktioner, kan du vælge et høreapparat med Bluetooth til at streame dir. fra radio, tv og telefon.

Høreapparat med garanti

Jeg fokuserer meget på, at jeg altid leverer en tryg og ærlig service. Derfor tænker jeg over, hvordan min forretning kan udøve den mest holdbare løsning for mine kunder. Jeg tilbyder fire års garanti på alle de høreapparater, som jeg forhandler. På den måde er du sikret et høreapparat i mindst fire år, når du handler hos Din kørende høreklinik. 

Skulle du være så uheldig, at du mister høreapparatet? Så kan jeg også være til en hjælp. Når du handler hos mig, vil der følge en tryghedsordning med. Det betyder, at du kan få et nyt høreapparat kvit og frit, hvis det er blevet væk. .

​Lån et høreapparat før du beslutter dig

Et høreapparat skal man være tryg ved, ellers bliver det generende for mennesket, der bærer det. Det kan være en stor beslutning at købe et høreapparat, og derfor kunne det være rart at opleve, hvor stor en gavn, det er.

Derfor har jeg sørget for, at mine kunder kan låne et høreapparat, så du kan få en fornemmelse for, hvor stor en forskel et høreapparat kan gøre. Jeg foretager først en høretest på dig eller din en af dine nærmeste, så jeg er sikker på, hvilket høreapparat der dækker behovet bedst.

Kontakt mig om høreapparater i dag

Du, eller dine pårørende, er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med svar til dine spørgsmål. Derudover kan jeg kontaktes på mail: kontakt@dinkoerendehoereklinik.dk, hvis du hellere vil kontakte mig på skrift.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med at sætte lyd på tilværelsen igen.

​OBS! Bemærk at en bivirkning ved høreapparater er, at du kan komme til at fremstå yngre, end du reelt set er.