Høreapparater

Diskrete og brugervenlige høreapparater​
Det tærer på humøret at være uden for, når de andre snakker. At fravælge samvær og hobbies fordi hørelsen ikke er 100 % mere.

Med et høreapparat fra Din kørende høreklinik er du hurtigt dit gamle jeg igen og kan deltage i dine yndlingsaktiviteter på ny.

Høreapparater med moderne teknologi til enhver situation. Høreapparater der er nemme at bruge, selv hvis du er oppe i alderen. Høreapparater som er diskrete, så ingen bemærker den lille hjælper i dit øre.

​Se mine høreapparater herunder. Når du er klar til at beslutte dig, kan du bestille en gratis høretest hjemme hos dig selv i Fjerritslev, Sæby og Løgstør i Nordjylland.

​Prisvindende høreapparater

Med et høreapparat fra Din kørende høreklinik er det slut med at vende det døve øre til.

Høreapparater fra Din kørende høreklinik inkluderer nemlig bl.a. de prisvindende Oticon høreapparater, der selv i støjende omgivelser leverer klar og nuanceret lyd.​​

Vælg mellem høreapparater fra de bedste producenter såsom:

  • ​Oticon
  • Phonak
  • Widex
  • Sivantos (Siemens)

OBS! Ønsker du flere funktioner, kan du vælge et høreapparat med BlueTooth til at streame dir. fra radio, tv og telefon.

Privat høreklinik med garanti og tryghedsordning

Det er vigtigt for mig, at du får et høreapparat, som du er tryg ved.

Derfor er der fire års garanti på alle mine høreapparater samt tryghedsordning i det tilfælde, at dit høreapparat bliver væk. Uanset høreapparatets pris.

​Lån et høreapparat før du beslutter dig

Viser en høretest, at du har gavn af et høreapparat, men er du ikke parat til at købe et?

​I så fald kan du låne en model fra Din kørende høreklinik i en måned og opleve, hvor stor en forskel det gør for din livskvalitet at kunne høre alting igen.

Kontakt mig om høreapparater i dag

Er du klar til at sætte lyd på tilværelsen?

Så er du velkommen til at ringe til Din kørende høreklinik på telefon 31 50 60 00 og høre mere om høreapparater og priser.

​Kniber det voldsomt med hørelsen, er det måske bedre, at du skriver en mail til kontakt@dinkoerendehoereklinik.dk og bestiller et hjemmebesøg med det samme.

​Jeg ser frem til at hjælpe dig i gang!

​OBS! Bemærk at en bivirkning ved høreapparater er, at du kan komme til at fremstå yngre, end du reelt set er.