Bedste høreapparater på markedet

Det er virkelig generende, hvis man oplever problemer med hørelsen. Det kan være svært at
følge med i en samtale i sociale sammenhænge eller orientere sig i trafikken og byen. 

Oplever du, eller en af dine nærmeste, problemer med hørelsen? Så kan det virkelig gøre en forskel at få lyden tilbage med et høreapparat. 

​Prisvindende høreapparater

Hos Din Kørende Høreklinik forhandler jeg et stort udvalg af høreapparater. Jeg har blandt andet de prisvindende Oticon høreapparater, der garanterer klar og nuanceret lyd uanset omgivelserne.

Du, eller en af dine nærmeste, har gået på kompromis med hørelsen i en periode, og derfor sørger jeg for, at den periode slutter nu. Jeg forhandler de bedste mærker på markedet, så lyden igen bliver klar og tydelig. Det er følgende producenter :

  • ​Oticon
  • Phonak
  • Widex
  • Sivantos (Siemens)

OBS! Ønsker du flere funktioner, kan du vælge et høreapparat med Bluetooth til at streame dir. fra radio, tv og telefon.

Høreapparat med garanti

Jeg fokuserer meget på, at jeg altid leverer en tryg og ærlig service. Derfor tænker jeg over, hvordan min forretning kan udøve den mest holdbare løsning for mine kunder. Jeg tilbyder fire års garanti på alle de høreapparater, som jeg forhandler. På den måde er du sikret et høreapparat i mindst fire år, når du handler hos Din kørende høreklinik. 

Skulle du være så uheldig, at du mister høreapparatet? Så kan jeg også være til en hjælp. Når du handler hos mig, vil der følge en tryghedsordning med. Det betyder, at du kan få et nyt høreapparat kvit og frit, hvis det er blevet væk. .

​Lån et høreapparat før du beslutter dig

Et høreapparat skal man være tryg ved, ellers bliver det generende for mennesket, der bærer det. Det kan være en stor beslutning at købe et høreapparat, og derfor kunne det være rart at opleve, hvor stor en gavn, det er.

Derfor har jeg sørget for, at mine kunder kan låne et høreapparat, så du kan få en fornemmelse for, hvor stor en forskel et høreapparat kan gøre. Jeg foretager først en høretest på dig eller din en af dine nærmeste, så jeg er sikker på, hvilket høreapparat der dækker behovet bedst.

Kontakt mig om høreapparater i dag

Du, eller dine pårørende, er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med svar til dine spørgsmål. Derudover kan jeg kontaktes på mail: kontakt@dinkoerendehoereklinik.dk, hvis du hellere vil kontakte mig på skrift.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med at sætte lyd på tilværelsen igen.

​OBS! Bemærk at en bivirkning ved høreapparater er, at du kan komme til at fremstå yngre, end du reelt set er.

 

 

Ofte stillede spørgsmål om høreapparater

Hvordan virker mit høreapparat?

Et høreapparat er i praksis en mikrofon, som opfanger lyden omkring dig. I høreapparatet forstærkes lyden, og sendes videre ind i øret via en lille højtaler. På den måde bliver lyden høj nok til, at du kan høre, hvad der bliver sagt eller sker omkring dig.

Hvad koster høreapparater?

Prisen på høreapparater afhænger helt af typen og hvilke funktioner, høreapparaterne tilbyder. Nogle typer fås med f.eks. Bluetooth, så du kan tale i mobiltelefon eller høre musik og lydbøger i høreapparatet. Har du fået en henvisning fra en ørelæge, kan du vælge mellem at få høreapparaterne gennem den offentlige sygesikring, eller få tilskud til at købe dem hos en privat klinik som f.eks. Den Kørende Høreklinik. For de fleste vil det være hurtigst at købe høreapparaterne i en privat klinik. Ventetiden i det offentlige system er meget lang. Vælger du at købe høreapparaterne i en privat klinik, kan du søge offentligt tilskud. Du kan også få yderligere tilskud fra Sygeforsikringen ”Danmark”. Læs mere om, hvad du kan få i tilskud her!

Hvor ofte kan du få nyt høreapparat?

Du kan købe nyt høreapparat lige så tit, du har brug for det. Men der skal minimum gå 4 år, siden du fik høreapparater sidst, før du kan få offentligt tilskud til høreapparater igen.

Hvor ofte skal jeg skifte filter i et høreapparat?

De fleste høreapparater er udstyret med et lille filter, som beskytter det mod at blive fyldt med ørevoks. Er der ingen eller meget dårlig lyd i høreapparatet – også efter du har skiftet batterier – er det oftest fordi, filtret er stoppet. Så snart du har skiftet filtret, skulle du gerne kunne høre normalt med høreapparatet igen. Ellers er det en god idé at kontakte mig.

Hvor mange danskere har høreapparat?

Omkring 300.000 danskere har et høreapparat, eller har brug for teleslynge eller andre hjælpemidler til hørelsen. Ifølge Høreforeningen menes 800.000 danskere at have problemer med hørelsen. Så det er kun noget under halvdelen, som benytter høreapparat.