Gratis høretest i Nordjylland

Gratis høretest på 20 min. i dit eget hjem

Det er virkelig generende, hvis man oplever problemer med hørelsen. Det kan være svært at følge med i en samtale i sociale sammenhænge eller orientere sig i trafikken og byen. Derfor er det en stor fordel at få foretaget en høretest, så der atter kan komme lyd på tilværelsen.

Hos din kørende høreklinik tilbyder jeg en kompetent, grundig og ikke mindst gratis høretest på dig. Du kan altid få foretaget en høretest i mine fysiske butikker i Nordjylland, men jeg kører også gerne ud til dig i Frederikshavn, Hjørring, Fjerritslevslev, Sæby, Løgstør og det øvrige Nordjylland.

Høretest i hjemmet 

Hos Din kørende høreklinik kører jeg ud til kunder i Jammerbugt kommune, Vesthimmerland kommune og Frederikshavn kommune. Jeg sætter en dyd i, at mine kunder er trygge under min service, og derfor tilbyder jeg muligheden for at foretage en høretest i eget hjem. På den måde slipper du for uønsket opmærksomhed fra andre, og besværet ved at bevæge dig hen til mine fysiske butikker.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at du først skal kontakte en øre-næse-hals-læge, hvis du ikke har haft et høreapparat før. På den måde kan du få en eventuel diagnose og et tilskud til dit nye høreapparat. 

Erfaren og opmærksom audiolog 

Jeg har en lang årrække af erfaring med mennesker, da jeg tidligere både har været sygeplejerskestuderende og social-og sundhedsassistent. Derfor har jeg en bred viden om, hvordan jeg kan udøve en tryg service, så mine kunder føler sig tilpas.

Jeg har efterfølgende uddannet mig som audiolog, og derfor kender jeg alt til ørets anatomi. På den måde kan jeg tilbyde en grundig og professionel høretest på dig, mens du samtidig er tryg. Der er altså garanti for en god oplevelse, når du kontakter Din Kørende Høreklinik. 

Kontakt mig 

Du, eller dine pårørende, er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med svar til dine spørgsmål. Du kan yderligere ringe og invitere mig ud af huset, så pakker jeg bilen med certificeret udstyr, så du kan få den bedste oplevelse med en høretest i hjemmet. 

Har du ikke haft høreapparat før, skal du først til en øre-næse-hals-læge ang. diagnose og tilskud.

​Bemærk at der skal gå min. fire år, før du kan få tilskud igen, hvis du har haft høreapparat tidligere.

Jeg kan desuden også kontaktes på mail : kontakt@dinkoerendehoereklinik.dk , hvis du hellere vil kontakte mig på skrift.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med at sætte lyd på tilværelsen igen.

​OBS! Du risikerer at miste alle dine dårlige undskyldninger for ikke at høre efter, hvis du efter din høreprøve får høreapparat.

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål vedr. høretest

Hvor kan jeg få foretaget en høretest?

Hos Den kørende høreklinik kan du få foretaget høretest hjemme hos dig selv. Derved sparer du turen til min høreklinik, og får testet din hørelse i de omgivelser, hvor du skal bruge dine høreapparater mest i hverdagen. Jeg kører over hele Nordjylland, og kommer også ud til dig. Jeg har alt nødvendigt udstyr med, så vi kan få foretaget høretesten under de bedst mulige vilkår. Du er også velkommen til at besøge en af mine fysiske høreklinikker i Løgstør eller Fjerritslev. For nærmere information om bookning af høretest, se Kontakt-oplysningerne her på siden.

Hvad koster en høretest?

En høretest er helt gratis – også selv om jeg kører ud, eller du vælger ikke at købe et høreapparat alligevel.

Hvor lang tid tager en høreprøve?

En høretest – også kaldet en høreprøve – tager omkring 20 minutter. Undervejs skal du høre nogle lyde i forskellig tonehøjde og retning, sådan som du måske husker det fra høreprøven i skolen. Du skal også høre nogle forskellige ord, som jeg læser op for dig. På baggrund af høretesten kan jeg afgøre, hvor god din hørelse er, og hvilken type høreapparat der eventuelt kan gavne dig mest i hverdagen.