Gratis høreprøve i Hjørring

Nedsat hørelse kan være en tung byrde for mennesker. Har du problemer med nedsat hørelse, så er det vigtigt, at du får den rigtige hjælp. Hos Din kørende høreklinik behandler vi dine høreproblemer med stor grundighed, nærvær og forståelse.

Høretest i hjemmet

Det kan være svært for nogle at opsøge hjælp på høreklinikkens egen adresse, og derfor har jeg sørget for, at jeg kan foretage en høreprøve i mine kunders hjem. Det kan blandt andet skyldes nedsat mobilitet, eller måske frygten for uønsket opmærksomhed i et venteværelse. Uanset årsagen, tilbyder Din kørende høreklinik en gratis høreprøve i hjemmet i Hjørring og omegn.

Ønsker du, at du kan få besøg af mig til en høretest i eget hjem? Så skal du blot kontakte mig for nærmere information, så vi kan aftale en dato. 

Nærværende og forstående service 

Jeg anerkender, at det kan være svært for nogle at acceptere nedsat hørelse, og derfor sørger jeg altid for, at jeg er nærværende og forstående, når jeg laver en gratis høretest. Der kan være meget nervøsitet forbundet med høreprøven, og derfor er jeg fokuseret på at skabe tryghed for kunden.

Jeg har en stor erfaring indenfor arbejde med mennesker, og derfor ved jeg, hvad der skal til for at mine kunder er trygge ved min service. Jeg benytter mig altid af godkendt og regelmæssig tjekket udstyr, så mine kunder får det bedste mulige resultat.

Du kan altså være sikker på, at jeg sørger for at yde en nærværende service, når jeg udfører en høreprøve i hjemmet i Hjørring. 

Inden du bestiller en høreprøve 

Hvis du har haft et høreapparat før, eller kan fornemme, at du får behov for et, så skal du kontakte en øre-næse-halslæge før, at du kontakter Din kørende høreklinik. Ved lægen kan du få stillet en diagnose og få godkendt et tilskud til høreapparatet. Dog er det vigtigt at vide, at du ikke kan få et tilskud til nye høreapparater, hvis du har fået et indenfor fire år. 

Vurderer lægen, at du har brug for et høreapparat, kan jeg hjælpe dig godt på vej. Jeg tilbyder flere forskellige fordele, når du skal købe et nyt høreapparat. På den måde er du sikret, at du får lige netop det, som passer til dig. 

 

Kontakt Din Kørende Høreklinik:
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 31 50 60 00 til en uforpligtende snak. Hvis du hellere vil kontakte mig på skrift, kan du skrive en mail til mig på:  kontakt@dinkoerendehoereklinik.dk.

En klar og tydelig hørelse er en afgørende del af, at vi mennesker trives. Derfor sætter jeg en dyd i, at jeg kan hjælpe dig med at sætte lyd på tilværelsen igen.