Tilskud til høreapparater på op til 85 %

Høretab medfører også ofte tab af livsglæden, for det kan besværliggøre at følge med i samtalen i sociale sammenhænge, orientere sig i det offentlige rum eller andre tidspunkter, der øger vores glæde i hverdagen. Høreapparater kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med hørelsen på et øre eller to.

Oplever du problemer med hørelsen, kan et høreapparat være en stor hjælp. Dog kan udgiften også være af stor størrelse. Heldigvis er det sådan, at du kan få tilskud til høreapparater i form af et offentligt tilskud eller tilskud til en privat høreklinik. Ønsker du en høretest og eventuel behandling fra Din kørende høreklinik, hjælper jeg dig gerne med at søge tilskuddet.

Få tilskud til høreapparater

Har du fået en henvisning fra en ørelæge til en høreapparatbehandling, kan du selv bestemme, om du vil behandles gennem offentligt sygehusvæsen, eller du vil kontakte en af de private høreklinikker. Vil du gerne undgå offentlige ventelister, bør du ikke opsøge en offentlig høreklinik. I stedet bør du tage kontakt til mig – som privat og godkendt forhandler af høreapparater. Hos mig får du det bedste fra to verdener: Ingen offentlige ventelister, men du kan stadigvæk nyde godt af offentlig tilskud til høreapparater.

Dette kan du blandt andet gennem et såkaldt helbredstillæg, der kan skære op til 85 % af din egenbetaling. Med andre ord kan du med et helbredstillæg til høreapparater drage fordel af offentlig finansiering –uden ventelister i offentligt regi.​​​ Du skal dog opfylde bestemte krav for at modtage et helbredstillæg.

Læg dertil moderne høreapparater fra Din kørende høreklinik, som er det offentlige overlegen og fås med det samme, og vupti – du har det bedste fra to verdener!​

 

Offentlig tilskud til privat høreklinik

Efter årsskiftet til 2021 har priserne på offentligt tilskud ændret sig til følgende:

  • 4.176 kr. i tilskud til ét høreapparat.
  • 2-381 i tilskud til to stk.
  • Op til 85 % af egenbetaling afhængig af din indkomst.
  • Overskrider dine valgte høreapparater tilskuddet, skal du selv betale merprisen.

Medlem af sygeforsikringen “Danmark”

  • Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du også søge om offentligt tilskud til høreapparatet. Dette gør sig gældende, hvis du køber høreapparatet hos en privat forhandler.
  • Op til 3.000 kr. i tilskud i Gruppe 1 og Gruppe 2 ved køb af to stk.
  • Op til 1.500 kr. i tilskud til høreapparater i Gruppe 5 ved to stk.

Vælger du at købe høreapparater hos mig som privat forhandler, ejer du det naturligvis selv. Derudover vil udbetalingen af tilskud foregå mellem mig som forhandler og regionen, du bor i. Det er nemlig regionen, der varetager din mulighed for økonomisk hjælp.

 

Grundig høreapparatbehandling

Ønsker du en behandling fra din kørende høreklinik hjælper jeg dig gennem hele processen. Det kan måske virke indviklet at få tilskud til høreapparatet, men det er det ikke. Jeg hjælper dig gerne med at søge offentlige tilskud til din næste høreapparatbehandling hos mig som privat høreklinik.

Høretab kan koste dig dyrt på din livskvalitet, men heldigvis bør det ikke koste dig dyrt at fat i dit høreapparat til dit øre, der kan sætte lyd på tilværelsen igen. Lad mig give dig en behandling af dit ene øre eller begge, hvorefter jeg kan hjælpe dig med at søge tilskuddet, så du får en grundig og problemfri høreapparatbehandling. Dermed kan du få det høreapparat, som du mangler i det daglige. Til glæde for dig selv og dine nærmeste.

Kontakt Din kørende høreklinik

Har du spørgsmål til behandling, høreapparatet eller offentligt tilskud kan du altid kontakte mig på telefon: 31 50 60 00 eller på mailen: kontakt@dinkoerendehoreklinik.dk.

OBS! Et høreapparat er som et knæbind eller en stok; et hjælpemiddel der gør dit liv nemmere. Og hvem iblandt os har ikke en lille skavank alligevel?