Phonak høreapparater

Et liv med hørenedsættelse kan have en stor indvirkning på vores velvære og glæde i livet, derfor bør du gå det næste skridt og få dig et høreapparat. Et oplagt bud på dette er Phonak høreapparater, der med sin moderne teknologi sikrer dig klar lyd, udligning af støj og bedre hørelse.

Hos Din kørende Høreklinik forhandler jeg moderne og fremragende høreapparater, der alle sikrer dig vejen tilbage til et liv med hørelse igen. Køber du dit næste høreapparat hos mig, sørger jeg for den bedste løsning til dine ører, 4 års garanti og mulighed for lån af høreapparat, inden du beslutter dig. Tag derfor det næste skridt og få et høreapparat fra Phonak hos Din kørende Høreklinik. 

Høreapparater med teknologien i højsædet

Med et moderne høreapparat fra Phonak kan du genopdage lyde, du har mistet med tiden. Høreapparater fra Phonak har hele tiden fingeren på pulsen, hvad angår den nyeste teknologi indenfor høreapparater. Phonak høreapparatet kan styrke bestemte lyde, udjævne støj i din øregang, så du igen kan høre klar lyd i dine ører.

Phonak høreapparater findes i flere modeller med tilbehør, så du med garanti kan få dækket dine behov. Derfor kan det være svært at beslutte sig på egen hånd, derfor er det en fordel for dig, at du bliver rådført med fagfolk, så du er oplyst, inden du træffer valget om et bestemt høreapparat eventuelt fra Phonak. Jeg står til rådighed for dig både før, under og efter processen, så vi sikrer – gennem samarbejde – at du får det Phonak høreapparat, der passer til dig.

Bluetooth forbindelse til TV og smartphone 

Du kan endda finde høreapparater fra Phonak, der indeholder den smarteste teknologi, som sikrer høj anvendelighed og effektivitet. Bestemte modeller kan kobles til bluetooth, som skaber forbindelse til både smartphones – android og ios -og TV’et. Derudover kan du få genopladelige høreapparater, der er din vej til endnu større frihed. Batteriet kræver kun en kort opladning, før du igen har hjælp til hørelsen op til et døgn.

Hørespecialist i nærheden af dig

Når du kontakter mig i håbet om at få bedre lyd på tilværelsen, er du garanteret en tryg og ærlig service. Høretab eller hørenedsættelse kan være et sårbart emne, derfor ved jeg, hvor vigtigt det er at finde et høreapparat, der forbedrer din hørelse og hæver din frihed.

Jeg har de seneste mange år arbejdet med mennesker, da jeg tidligere har været social- og sundhedsassistent og sygeplejerskestuderende. Sidenhen har jeg uddannet mig som audiolog, derfor har jeg en bred viden indenfor ørets anatomi, hørelse og høreapparater. Find en ekspert i ører hos mig, hvorefter jeg hjælper dig mod en bedre hørelse med dine høreapparater.

Nedsat hørelse kommer i mange forskellige grader, hvilket sætter krav til forskellige modeller af høreapparater. Derfor forhandler jeg et stort udvalg af Phonak høreapparater, og skulle du være mere interesseret i et andet mærke, kan du også finde andre hos mig. Udover høreapparater fra Phonaks kan du ligeledes få det – prisvindende mærke Oticon – hos mig. Ønsker du yderligere tilbehør til høreapparatet, kan jeg også skaffe det. 

Tilskud til dine høreapparater

Høreapparater har en stor funktion for dig, hvis du oplever hørenedsættelse, derfor kommer du sandsynligvis til at sætte stor pris på dit høreapparat. Men ligeså stor en pris vil du opdage, at du skal snuppe fra din tegnebog. Heldigvis findes der muligheder for tilskud fra det offentlige og sygeforsikring Danmark. Jeg oplyser dig gerne om dine muligheder for tilskud, så du får den bedste pris på det bedste høreapparat.