Gratis høreprøve i Frederikshavn

Nedsat hørelse kan skyldes flere forskellige ting, og det kan være meget generende i hverdagen. Derfor er det en god ide, at du bestiller en høretest, så du igen kan høre klart og tydeligt. 

Høreprøve i eget hjem 

Det kan være flere årsager til, at kunder har svært ved at besøge mine fysiske høreklinikker. Det kan blandt andet være nedsat mobilitet, som gør det besværligt for kunder at bevæge sig udenfor hjemmet.

Hos Din kørende høreklinik tilbyder vi vores kunder, at de kan få lavet en gratis høreprøve i eget hjem i Frederikshavn og omegn. Du skal blot kontakte os for nærmere information, så vi kan planlægge en dato. På den måde kan du bestille en gratis høreprøve, der blot tager 20 minutter at lave. 

I trygge hænder 

Din kørende høreklinik ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de kontakter os. Derfor benytter jeg først og fremmest kun godkendt udstyr, så du får det bedste resultat.

Jeg har en stor erfaring indenfor arbejde med mennesker, og derfor er jeg altid opmærksom på, om mine kunder er trygge under høreprøven. Det kan være en stor byrde for et menneske at opleve problemer med hørelsen, og derfor sørger jeg altid for at yde en nærværende service, når jeg laver en høreprøve i hjemmet i Frederikshavn. 

Inden du bestiller en høreprøve 

Hvis du har på fornemmelsen, at du skal have et høreapparat, er det vigtigt, at du kontakter en øre-næse-hals-læge før, at du kontakter Din kørende høreklinik. På den måde har du muligheden for at få stillet en diagnose, og dermed også få godkendt et tilskud.

Skal du have et høreapparat, kan jeg hjælpe dig med at finde det, som lige netop passer til dig og dine ører. Det kan være en svær beslutning at købe et høreapparat, og derfor kan du låne en model fra Din kørende høreklinik, så du kan vænne dig til tanken.

Derudover kan vores kunder opleve flere fordele, når du køber et høreapparat gennem Din kørende høreklinik.

Kontakt Din kørende høreklinik:
Du er altid velkommen til at kontakte mig for nærmere information eller en uforpligtende samtale på telefon: 31 50 60 00. Hvis du heller vil kontakte mig på skrift, er jeg til rådighed på e-mail: kontakt@dinkoerendehoereklinik.dk 

Jeg sætter en dyd i, at jeg kan hjælpe med at sætte lyd på mine kunders tilværelse igen, når de bestiller en høretest i Frederikshavn.